Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la magazinul Profi din Murfatlar. Angajat, căzut de la înălţime. A fost demarată o anchetă

ro

20 Jul, 2017 13:24 6789 Marime text
Azi dimineaţă, la ora 06.00 la magazinul Profi din Murfatlar a avult loc un accident de muncă, soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui lucrător.
 
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Pleşa Adriana, în timp ce încerca să urce cu spatele în lift cu un cărucior pentru cumpărături, nu a observat că platforma liftului nu ajunsese la nivelul aşteptat şi a cazut în gol trăgând şi căruţul peste ea. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de catre SC PROFI ROM FOOD SRL. Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului-verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii