Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut lupta cu boala necruțătoare. Polițista pentru care s-au mobilizat colegii și prietenii pe Facebook a murit. Avea doar 28 de ani

ro

21 Jan, 2018 16:12 27087 Marime text
Polițista Alina Coșovliu, în vârstă de 28 de ani, diagnosticată cu o teribilă boală a pierdut lupta cu boala. După ce anul trecut, în urma unor analize a aflat că suferă de o maladie cumplită, tânăra s-a agățat cu disperare de fiecare speranță că se va vindeca. 

În sprijinul ei au venit prietenii și colegii care s-au mobilizat și au reușit să adune banii necesari pentru ca Alina să ajungă la o clinică din străinătate. Din păcate, trupul ei nu a mai putut lupta cu boala astfel că a decedat. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook, de una dintre prietenele tinerei. 

”Încă nu imi vine să cred! "Alina Coșovliu, de doar 28 de ani a pierdut lupta cu viața. Alina suferea de limfom malign non Hodgkins, un cancer agresiv al sângelui, pe care l-a descoperit întâmplător anul trecut. Chiar dacă s-au moblizat toți cum au putut, polițiști, oameni din presa scrisă și vorbită, Alina nu a rezistat." Somn lin fata frumoasa!  ” se arată în mesajul postat pe Facebook. 

 Sursa foto: Facebook/ALina Socovliu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii