Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Argeș Un bărbat agresiv a provocat leziuni unei politiste

ro

02 Aug, 2023 10:54 664 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În ziua de 1 august 2023, un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș observat în trafic o persoană care se izbea de un autoturism, oprit pe partea carosabilă, la volanul căruia de afla o femeie.
 
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat agresiv, care ar fi provocat leziuni unei polițiste care a intervenit la eveniment, pe raza localității Albeștii de Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Argeș este abilitat să transmită următoarele:
 
În ziua de 1 august 2023, un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș, pe DN 7C, a observat în trafic o persoană care se izbea de un autoturism, oprit pe partea carosabilă, la volanul căruia se afla o femeie. La sosirea polițistului, bărbatul în cauză a început să se manifeste agresiv verbal și să adreseze injurii, atât polițistului, cât și conducătoarei autoturismului.
 
A fost solicitat sprijin, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș (echipaj mixt), precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea persoanei agresive la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.
 
În timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri, a suferit leziuni la o mână. Tot în timpul imobilizării, cel în cauză a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți.
 
A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
 
De asemenea, persoana în cauză, respectiv tânărul de 21 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, va fi condus la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.
 
Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și luarea măsurilor legale care se impun, a încheiat sursa citată.


Citește și:

Pieton accidentat mortal pe Autostrada A1 de un autocar pentru transport persoane
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii