Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție șocantă în trafic Șofer băut, care nu a oprit la semnal, urmărit şi scos de poliţişti din maşina aflată în mers!

ro

10 Jun, 2023 14:37 1546 Marime text

În noaptea de 9 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au observat, pe strada Independenței, din municipiul Botoșani , un autoturism care se deplasa haotic, fără a avea în funcțiune sistemul de iluminare. 

”Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea pe două străzi din oraș.

Ulterior, acesta a încetinit viteza de deplasare, lucru care a permisul polițiștilor să-l extragă din autoturism, în mers. 

A fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde i-a fost stabilită identitatea, în persoana unui bărbat, de 66 de ani, din municipiul Botoșani. În urma testării cu apratul etilotest, valoarea rezultată fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.



Citește și: Șoferi drogați, depistați în traficul din Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii