Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încercat să mituiască un poliţist din Constanţa

ro

21 Jul, 2016 13:30 1706 Marime text
La data de 13 iulie 2016, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a unei persoane fără calitate specială pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită şi conducere fără permis.
 
În fapt, în data de 27 iunie 2016, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, agentul principal de poliţie I.M.G. a observat un autoturism condus de cetățeanul A.C., despre care cunoştea că nu posedă permis de conducere. Polițistul a pornit în urmărirea maşinii iar, conducătorul auto, la vederea acestuia, a accelerat.
 
În urma cercetărilor, autoturismul în cauză şi A.C. au fost depistaţi pe o stradă din localitatea Ovidiu, ocazie cu care acesta i-a oferit agentului de poliţie suma de 100 de Euro pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa.
 
Agentul de poliţie a formulat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 30.06.2016 fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant. A.C. a fost surprins în timp ce oferea polițistului suma de 400 de lei, în scopul de a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.
 
Faţă de A.C. a fost dispusă măsura arestului preventiv, fiind solicitată instanţei menţinerea arestării pe durata procesului penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii