Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vorbe de fumoar – 25 noiembrie 2010 - Deliorga se leapada de procuratura si vrea sa ajunga... judecator la Tribunalul Constanta!

ro

27 Nov, 2010 00:25 3651 Marime text
ciocan_justitie.jpgCulise - Vorbe de fumoar

* O, ce veste miinunaaata.... Cristian Deliorga vrea sa se lepede de ticurile de procuror si sa devina, nici mai mult, nici mai putin, judecator. Ca sa mai aiba si el ultimul cuvant... intr-o sala de judecata! Actualul membru CSM - dupa cum am aflat noi, ar vrea sa profesese ca judecator la Tribunalul Constanta. Astfel, Deliorga isi va folosi ultimele resurse de influenta prin Consiliu si nici nu va mai reveni la Parchetul Tribunalului Constanta, care e bagat rau de tot in c...at de cand cu scandalul facut de prim-procurorarea Adina Florea, sustinatoare apriga a domniei sale. La CSM urmeaza sa se discute cererea sa in data de 16 decembrie. La multi ani!

* In ciuda celor discutate cu viitorii membrii CMS, anumite persoanje din conducerea Consiliului Superior al Magistraturii fac pe dracu-n patru sa ocupe posturile vacante din aparatul administrativ. Cine credeti ca si-a depus deja documentatia pentru a promova pe postul de secretar general al CSM? Alina Corbu. Doamna Corbu a stat o gramada de vreme prin CSM, unde se comporta ca pe tarlaua primita drept mostenire, iar acum vrea sa revina dupa ce a iscat un mare scandal cu promovarea ei la Inalta Curte, direct dintre sanii Consiliului. Suntem curiosi daca doamna Corbu a pus afise pe la ICCJ, ca nu se fumeaza, asa cum impanzise toate usile de la CSM, ca sa numai faca nimeni fum, ca fumuri avea dumneaei destule, nu mai era nevoie si de nicotina. Nu se stie deocamdata cand se vor pune in discutie candidaturile pe posturile vacante, dar cert este sa se pune de-un joc murdar...

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuiesc luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor. Luati-le ca atare!

Sursa: Lumea Justitiei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 12 Dec, 2010 20:16 asta ne mai trebuie-desecretizati dosarul de coruptie al lui delirga de la dna-ce fac e csm dna sri? nimic-rusine basescu e alquida aici