Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat CCIR - Miercuri, 19 Octombrie 2011

ro

19 Oct, 2011 16:30 1038 Marime text

Bucuresti, 18 octombrie: Presedintele CCIR, E.S. domnul Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a E.S. domnul Ömür Sölendil, Ambasadorul Turciei in Romania.

Presedintele Camerei Nationale a urat un sincer bun venit oaspetelui turc, mentionand: „desi la inceput de mandat, il consider pe E.S. domnul Ambasador un prieten si apropiat de nadejde al Sistemului Cameral, date fiind excelentele relatii de colaborare, economice, comerciale, politice si culturale dintre tarile noastre".

Excelenta Sa, domnul Ömür Sölendil a apreciat deschiderea Camerei de Comert fata de activitatea Birourilor Comerciale pentru fructificarea si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre Romania si Turcia.

Oaspetele turc a dorit sa salute de asemenea faptul ca, in sprijinul balantei comerciale de aproape 6.5 mld euro, Romania a initiat o serie de demersuri in vederea facilitarii procedurilor de obtinere a vizei pentru cetatenii turci, creandu-se astfel, dupa modelul italian, un regim consular special. Acest document, in curs de negociere pe linia MAE, ar imprima, in mod cert un dinamism evident in concretizarea parteneriatelor de afaceri dintre cele doua tari.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii