Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Năvodari, acţionar majoritar la Clubul Săgeata

ro

31 Jul, 2013 20:01 2104 Marime text
Oraşul Năvodari este asociat majoritar la Clubul Săgeata Năvodari. În cadrul unei şedinţe de Consiliu Local, aleşii au votat în unanimitate dobândirea calităţii de membru asociat al acestui club.
 
„Este vorba de o reaşezare a asociaţiilor de la Săgeata Năvodari în funcţie de cofinanţare. Practic, vechii asociaţi de la Săgeata Stejarul, până să vină la Năvodari, vor rămâne doar cu 25 la sută pentru tot ce au cheltuit ei, până în 2010, la Năvodari. Deci pentru încă 3 ani de zile, oraşul Năvodari, prin Primărie şi Termica, va deţine 75 la sută din tot ce înseamnă această asociere. Pe lângă alţi finanţatori, principalul finanţator este oraşul Năvodari şi apoi primim acele drepturi de televizare care înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc. E un tărâm mai dificil când e vorba de banul public.” a declarat Nicolae Matei, primar Năvodari.
 
În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii au aprobat şi acordarea de înlesniri la plata impozitelor, taxelor sau a altor venituri datorate bugetului local unor persoane cu o situaţie financiară precară. Totodată, aleşii au fost de acord şi cu premierea din bugetul local a profesoarei de dans modern Andreea Dima, care a obţinut rezultate deosebite pe plan naţional. În plus, consilierii au acceptat să asigure cazarea şi masa fanfarei Rotary din Iaşi, care va cânta în oraşul Năvodari până la finalul acestei săptămâni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii