Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Start la juniori

ro

26 Aug, 2014 14:57 1613 Marime text
La finalul acestei săptămâni începe și Campionatul Național de fotbal juniori A și B. Echipele dobrogene au fost repartizate în grupa a  II-a. Vor lua startul, Săgeata Năvodari, Viitorul, Farul și Performer, din Constanța și Delta Tulcea. Meciurile se vor disputa sâmbăta sau duminica, de la orele 12.00 și 14.00.
Prima etapă a Campionatelor Naționale de fotbal juniori A și B se va disputa în week- end-ul viitor.
În seria a II-a, sunt prezente cinci echipe dobrogene, Săgeata Năvodari, Viitorul , Farul și Performer, din Constanța și Delta Tulcea.
În prima etapă, Săgeata va juca, la Năvodari, cu Unirea Slobozia, duminică 31 august, de la orele 12.00 și 14.00.
Farul Constanța se va deplasa la Galați, pentru meciurile cu Oțelul, programate sâmbătă 30 august .
Viitorul va juca pe terenurile de la Academie cu LPS Galați sâmbătă,iar Performer, echipă aflată în premieră la acest nivel, va evolua pe stadionul SNC din Constanța, în compania celor de la Dunărea Galați, sâmbătă de la orele 12.00 și 14.00.
Seria formaților dobrogene are o mare favorită, Viitorul Constanța. Demnă de urmărit va fi și lupta pentru poziția secundă, la care râvnesc, atât Farul cât și Oțelul.
La acest nivel surprizele pot apărea de unde te aștepâi mai puțin. Cert este că seria este mai slabă de cât ce-a de anul trecut, în care au existat 4-5 echipe de valori sensibil egale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii