Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stroe Felix, candidatul PSD la funcția de președinte CJC, invitat la Litoral TV

ro

31 Aug, 2020 12:22 2139 Marime text
  • Emisiunea este transmisă începând cu ora 20.30

Stroe Felix, candidatul Partidului Social Democrat Constanța pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, este invitat în seara aceasta la postul de televiziune Litoral TV.

Politicianul este invitat al emisiunii „Radiogragfia electorală“, transmisă începând cu ora 20.30.

Candidatul PSD Constanța se prezintă alegătorilor, mărturisind că nu i-a plăcut să iasă foarte des în lumina reflectoarelor. „Am preferat întotdeauna să vorbesc puțin și să exprim multe cu ajutorul faptelor“, a precizat politicianul.

Iată declarația sa:

„Mă numesc Felix Stroe și trăiesc printre și pentru constănțeni. Sunt născut pe 25 decembrie 1955 și sunt recunoscător vieții pentru familia pe care o am și pentru drumul pe care l-am parcurs de la formarea mea și până în prezent. Îmi place să cred că am realizat multe lucruri în slujba Constanței și a constănțenilor, deși nu mi-a plăcut să ies foarte des în lumina reflectoarelor. Am preferat întotdeauna să vorbesc puțin și să exprim multe cu ajutorul faptelor. Am o carieră de care sunt mândru și mă sprijin pe o experiență profesională în administrație de zeci de ani. Pentru cei care nu mă cunosc, voi trece în pagină, foarte pe scurt, reperele importante ale carierei mele profesionale. Acestea reprezintă scrisoarea de intenție prin care îmi depun candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța“.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii