Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău - „Pe litoral, domeniul HoReCa este serios afectat. Sunt oameni care se văd fără niciun viitor“

ro

20 Aug, 2020 19:49 1928 Marime text
  • Primarul Constanței a criticat acțiunile actualului guvern în ceea ce privește domeniului HoReCa.

Decebal Făgădău, edilul municipiului Constanța, a declarat în această seară, la postul de televiziune România TV, că și la nivelul litoralului domeniul HoReCa, industria ospitalității, este grav afectat de epidemia de Coronavirus.

Mai mult, primarul Constanței a criticat acțiunile actualului guvern în ceea ce privește domeniului HoReCa, ținând să precizeze că guvernele trecute au avut o altă abordare în ceea ce privește susținerea acestui sistem.

În zona litoralului, un ecosistem dependent de un sezon de câteva luni, sunt oameni din industria ospitalității care se văd fără niciun viitor. Sunt măsuri stupide luate de Guvern. Deschizi hotelul, dar nu deschizi restaurantul. Pe întreg litoralul, se constată o scădere cu 70% pe HoReCa, a declarat Decebal Făgădău.


Amintim că ieri, în toată țara, s-au desfășurat ample proteste de către reprezentanții domeniului HoReCa.

La Constanța, directorul unui restaurant din stațiunea Mamaia a precizat că este pentru prima dată când se află într-o astfel de situație, citat fiind de Antena 3.

Este pentru prima dată când ne aflăm, noi, cei care activăm în domeniul HoReCa, într-o astfel de situație. Angajații din domeniu sunt speriați, ei nu știu ce se va întâmpla în continuare, ce decizii se vor lua. Luna august este aproape pe sfârșite, am început sezonul mai târziu față de anii precedenți,  a declarat managerul.

 
De asemenea, aceasta a precizat că cele două măsuri ce au afectat mult industria HoReCa sunt cea privind închiderea teraselor la ora 23.00, dar și numeroasele controale care au vizat activitățile din acest domeniu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii