Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv SC RAJA SA a demarat campania “Apa este viața”

ro

23 Sep, 2013 22:51 1986 Marime text
Campania SC RAJA SA va funcționa în 15 locații din municipiul Constanța. La fiecare dintre aceste puncte, abonații pot testa apa direct din rețeaua centralizată administrată de societate.
 

“ Prin intermediul acestei campanii, în 15 locații diferite pentru fiecare zi, practic vor în total 105 puncte, constănțenii vor putea să bea apă de la nivelul magistralelor de alimentare cu apă. Prin această campanie urmărim să conștientizăm abonații asupra calității apei potabile furnizate de societatea noastră. “ a declarat Irina Oprea purtător de cuvânt S.C RAJA S.A.
 
La nivelul acestor locații, amplasate la intrările în blocuri, există un robinet legat la rețeaua stradală. Astfel că abonații din zonă vor putea bea apă potabilă așa cum este furnizată de SC RAJA SA, înainte ca apa să treacă prin instalațiile vechi de zeci de ani, fapt care afectează calitatea.
 
„ În cazul blocurilor, de cele mai multe ori, apa care ajunge la nivelul apartamentelor suferă modificări pentru că, în unele situații rețelele interioare de apă au o vechime de peste 50 de ani, conducte ruginite, colmatate, care modifică calitatea apei furnizate de RAJA Constanța.„ a spus Irina Oprea purtător de cuvânt S.C RAJA S.A.
 
Campania APA ESTE VIAŢĂ se desfășoară în perioada 23-29 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii