Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Investiții pentru Năvodari

ro

05 Aug, 2014 15:43 2021 Marime text
Reprezentanții administrației publice din Năvodari  au demarat o serie de proiecte menite să atragă în oraș atât turiștii care vin pe litoralul românesc, cât și oamenii de afaceri. De aceea, o parte dintre marile investiții care se vor derula în localitate vizează cele două grupuri țintă enumerate mai sus.
Invitați luni seară, la emisiunea Radiografia Zilei, primarul Nicolae Matei și viceprimarul Florin Chelaru au vorbit atât despre parcul acvatic care va fi construit în localitate, cât și despre viitorul centru de afaceri.
În privința viitorului Aqua Land, se pare că acesta va fi viitorul punct de atracție de pe litoralul românesc.
"Vom construi acest frumos centru de agrement. Este cel mai mare din zonă și cred că și din țară. Finanțarea de la bugetul local va fi de 50%, pentru că este aducător de profit. Lângă centrul de agrement, vom avea o promenadă care se va îneca în mare, cu lampioane, cu o pasarelă foarte frumoasă", a afirmat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
În afara acestui Aqua Land, la Năvodari, reprezentanții administrației publice locale doresc și realizarea unui complex sportiv multifuncțional.
"Încercăm lângă acest centru de agrement să depunem prin Compania Română de Investiții un centru de cantonament și încercăm să facem și pentru polo un bazin olimpic acoperit, cinci terenuri de fotbal și de rugby, câteva terenuri de tenis", a mai spus primarul Nicolae Matei.
În privința centrului de afaceri,  investiția va fi pe măsură, menită să permită atât organizarea unor dezbateri, a unor seminarii, a unor workshop-uri, cât și desfășurarea unor târguri tematice.
"Va fi o construcție foarte frumoasă, modernă, în care vom avea și parcări, vom avea toate facilitățile pe care le au aceste clădiri polivalente funcțional. Este un proiect finanțat 50% de orașul Năvodari și 50% pe fonduri. Consider că, până în luna noiembrie 2015, vom finaliza lucrările la acest centru", a susținut Florin Chelaru, viceprimar al orașului Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii