Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Nord Al Jasem Reiham modifică imobilul construit în orașul Năvodari, pe malul mării

ro

24 Nov, 2020 00:00 2619 Marime text
 
  • Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a dat acord de mediu pentru modificarea unei investiții imobiliare
  • Blocul se află în Mamaia Nord, oraș Năvodari
  • Proprietar este Al Jasem Reiham
  • Clădirea va fi supraetajată
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară în Mamaia Nord.
 
Decizia a fost că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 206/31.03.2020 „Construire imobil locuințe P+4E+ETh (casa scării și casa liftului)+terasă circuulabilă cu spaţiu comercial la parter şi împrejmuire teren” prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată conform legii 50/1991”, amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, Trup 2(DL), str. Promenada, FN, lot 3/1/1/2/2, titular: Al Jasem Reiham.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   

Proiectul din 2018
 

Amintim că, în 2018, în iulie, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus un proiect pentru eliberarea unui memorandum referitor la construirea unui imobil în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, care aparţine unui investitor străin, Al Jasem Reiham.
 
Potrivit documentației, proiectul denumit „Construire bloc locuinţe P+4E cu spaţiu comercial la parter şi împrejmuire teren“ va fi situat în oraşul Năvodari, trup Mamaia Nord, strada A6-A4, lot 17, judeţul Constanţa.
 
Terenul a fost obţinut prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 2330/02.10.2017 şi are o suprafaţă totală de 800 de metri pătraţi. Terenul nu este împrejmuit şi dispune de următoarele reţele de utilităţi: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică şi termică, gaze naturale. Investitorul doreşte construirea unei clădiri de patru etaje, cu un spaţiu comercial la parter, având o suprafaţă construită propusă de 400 de metri pătraţi.
 
Primăria oraşului Năvodari a eliberat certificatul de urbanism cu nr. 500/09.05.2018. Urmează să se amenajeze pe lângă construcţia propusă un spaţiu verde în suprafaţă de 240 mp, reprezentând un procent de 30% din suprafaţa terenului, fiind situat pe latura de nord şi vest a construcţiei şi pe fiecare balcon din fiecare apartament.
 
Circulaţia şi accesul autovehiculelor se fac de pe strada A6 şi strada A4, iar cea pietonală, pe trotuarele aferente. Parcarea autovehiculelor se admite numai în interiorul parcelei, fiind introduse în interiorul proprietăţii 23 de locuri de parcare.
 
Citește și

O nouă clădire în Mamaia Nord! Un tânăr investitor sirian, de doar 21 de ani, proprietar (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii