Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul pesedist Stanciu şi soţul unei foste şefe din CJC au „marcat" la Dobromir

ro

27 May, 2011 02:06 5560 Marime text
Dobromir_primar_Visel_Iusein_01.jpgComuna Dobromir, reprezentată de primarul Iusein Visel, a atribuit contractul de consultanţă pentru investiţiile prin Măsura 322.

Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul „Consultanţă şi management investiţie pentru proiectul «Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir»" a fost atribuit asocierii dintre SC Top Management Ing SRL şi SC Structural Ing SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 393.039 lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 315.535,50 lei fără TVA. Oferta Top Management Ing şi Structural Ing a fost selectată din trei înscrise la licitaţie, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Contractul cu autoritatea locală din Dobromir a fost încheiat pe 21 aprilie 2011.

Soţia, fostă şefă la Afaceri Europene

SC Top Management Ing SRL este patronată de Bogdan Daniel Banu, soţul Carlei-Iolanda Banu, fostă Stamate, ex-şefa Serviciului de Coordonare Programe din cadrul Direcţiei Generale de Afaceri Europene. De asemenea, Structural Ing este patronată de Ancuţa Elena şi Constantin Stanciu. De precizat că acesta din urmă apare pe site-ul organizaţiei PSD Constanţa, figurând ca membru al comitetului executiv al organizaţiei judeţene a Tineretului Social Democrat (TSD) Constanţa. Firma familiei Stanciu a câştigat în ultima perioadă contracte pe bani grei de la instituţii publice din judeţul Constanţa, cele mai multe şi mai importante ca valoare fiind cele încheiate cu instituţia Consiliului Judeţean Constanţa, condusă de Nicuşor Constantinescu. De precizat că am încercat să-i contactăm telefonic pe reprezentanţii ambelor societăţi, însă am reuşit să luăm legătura doar cu patronul SC Top Management Ing SRL. Bogdan Daniel Banu ne-a declarat că firma sa a fost desemnată câştigătoare datorită preţului mic, cât şi ofertei tehnice. La licitaţie au mai participat, potrivit deţinătorului Top Management Ing, SC Junior Group SRL şi SC Cromo Advertising SRL. Bogdan Daniel Banu ne-a confirmat că este soţul Carlei Banu, adăugând că soţia sa nu mai lucrează acum la CJC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii