Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se înfiinţează postul de arhitect şef la Primăria Pantelimon Primarul Vasile Neicu - „Mi-e frică să nu mi se întâmple acelaşi lucru ca şi cu funcţia de secretar"

ro

22 Jul, 2011 02:05 3205 Marime text

concurs_arhitect_Neicu_Vasile_02.jpg

După ce, în luna februarie a acestui an, a fost externalizat serviciul de urbanism al Primăriei Pantelimon, ca urmare a modificării legislaţiei în domeniu, cu mare efort, după cum a precizat primarul Vasile Neicu, pe 3 august, la sediul ANFP va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef, din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

La această dată, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, urmând ca, pe 5 august, de la ora 14.00, să aibă loc proba de interviu. Pentru a participa la concurs, aspiranţii la această funcţie trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniul arhitecturii sau urbanismului, ştiinţelor inginereşti - specializarea construcţii, o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, dar şi cunoştinţe operare PC nivel mediu.

Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, obişnuit cu plecările angajaţilor săi din cauza salariilor mici pe care funcţionarii din cadrul aparatului său de specialitate le au, a declarat că are mari emoţii în ceea ce priveşte acest concurs. „Mi-e frică să nu mi se întâmple acelaşi lucru ca şi cu concursul pentru ocuparea funcţiei de secretar al comunei". Fotoliul de secretar al comunei Pantelimon pare a fi unul cu foarte mult ghinion, de vreme ce, numai anul trecut au demisionat doi dintre cei care au ocupat această funcţie, iar, anul acesta, au fost organizat un concurs, fără succes.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii