Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla concesionează 40 de hectare de luciu de apă

ro

21 Nov, 2013 00:00 4729 Marime text
Primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, a iniţiat licitaţie publică în vederea concesionării pe o perioadă de 45 de ani a unei suprafeţe de 40 de hectare din luciul de apă aferent Bălţii Tuzla. Licitaţia va avea loc în data de 13 decembrie, la ora 13.00, la sediul Primăriei Tuzla. „Ne dorim să găsim un administrator, care să populeze cu peşte balta din Tuzla, în vederea amenajării Satului Pescăresc”, a explicat şeful autorităţii locale.
Fondurile în privinţa proiectului Sat Pescăresc sunt în continuare blocate. Şeful autorităţii locale susţine că are promisiuni că localitatea pe care o reprezintă va primi finanţarea. „Am aşteptat patru ani. Acum, mai putem sta încă un an. Important este ca proiectul să se realizeze”, a mărturisit şeful autorităţii locale.
Proiectul privind amenajarea unui sat pescăresc prevede înfiinţarea pe luciul apei a unor alei de promenadă şi a 12 spaţii de cazare lacustre. Turiştii vor găsi aici şi piscine, dar şi o parcare, un restaurant, grupuri sanitare cu duşuri, un chioşc, un spaţiu de campare de 1.475 de metri pătraţi şi un debarcader pentru plimbări şi pentru practicarea de sporturi pe apă. De asemenea, se intenţionează ca balta din localitate să fie redată circuitului piscicol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii