Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cuza Vodă a primit bani pentru finalizarea Măsurii 322 Se construieşte staţia de epurare şi se termină asfaltarea străzilor

ro

28 Oct, 2011 01:08 2404 Marime text
Cuza_Voda_Eugen_Dumitru_04.jpgDupă o perioadă îndelungată în care lucrările de extindere a canalizării şi de finalizare a asfaltării străzilor în comună au fost stagnate, zilele trecute, administraţia locală din Cuza Vodă a primit banii pentru terminarea lucrărilor.

„Am primit banii, urmează să se continue lucrarea. Dacă timpul ne va permite, până la finele anului vom termina de pus în aplicare Măsura 322", spune primarul Eugen Dumitru. Edilul comunei precizează că pentru încheierea Măsurii 322 trebuie să se mai realizeze staţia de epurare şi să se asfalteze 1.800 de metri liniari de străzi. Contractul este continuat de acelaşi constructor care a câştigat iniţial licitaţia, SC Interconstruct SRL, dar lucrările au stagnat din lipsa banilor. Problema cea mai mare rămâne însă finalizarea grădiniţei şi a şcolii din comună, pentru care mai sunt de primit de la Guvern 880.000 de lei, din care 700.000 pentru grădiniţă şi 180.000 de lei pentru şcoală. „Cu eforturile noastre am reuşit să punem o fosă septică şi probabil ne vom ocupa şi de montarea centralei termice. Vreau ca după vacanţa de iarnă a copiilor să o pot da în folosinţă. Mai rămân apoi, la primăvară, lucrări mai mărunte pentru însămânţarea gazonului", spune primarul. Acestuia îi este teamă că firma care s-a ocupat de lucrări va cere în instanţă banii şi există toate şansele să blocheze conturile Primăriei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii