Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mogamobilul" lui Moga, asteptat la Dumbraveni

ro

27 Mar, 2009 02:47 1092 Marime text
Nicolae_Moga_birou_parlamentar_002.jpgAstăzi, „Mogamobilul" senatorului constănţean Nicolae Moga este aşteptat să poposească în zona Dumbrăveni.

Parlamentarul social-democrat a găsit o modalitate inedită de a-şi ţine audienţele. A amenajat un autobuz cu toate cele necesare unui cabinet parlamentar şi a decis că acesta este modul cel mai potrivit de a-şi ţine audienţele. Autobuzul aparţine consilierului său, după cum a afirmat Moga, şi îl va ajuta pe parlamentar să ajungă în toate localităţile colegiului său. Itinerarul audienţelor cu „Mogamobilul" a început cu Adamclisi, în urmă cu două săptămâni, când a şi fost inaugurat cabinetul parlamentar mobil al senatorului.
Parlamentarul PSD a cuprins în traseul său de audienţe şase „staţii". Prima oprire va fi în localitatea Furnica (ora 12.30), după care senatorul Nicolae Moga se va deplasa în: Dumbrăveni (ora 13.15), Viroaga (ora 14.35), Căscioarele (ora 15.10), Măgura (ora 15.45), ultimul popas fiind stabilit la Cerchezu, începând cu ora 16.30. În urma dialogului direct, senatorul va afla problemele oamenilor, astfel încât, în funcţie de pârghiile pe care le are la îndemână, să poată veni în ajutorul lor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii