Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Chirnogeni îşi cumpără scenă de un miliard

ro

15 Apr, 2011 02:31 3549 Marime text
Chirnogeni_primar_Gheorghe_Manta.jpgAdministraţia locală a comunei Chirnogeni va cumpăra o scenă. Autoritatea locală a demarat deja procedura de achiziţie pentru această investiţie.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deschiderea ofertelor premergătoare atribuirii contractului „Construire scenă în aer liber în localitatea Chirnogeni" este programată să aibă loc pe 22 aprilie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Chirnogeni. Valoarea estimată pentru achiziţionarea scenei este de 104.000 de lei (peste un miliard de lei vechi), criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. În fişa de date a achiziţiei se precizează că investiţia va fi susţinută din donaţii şi sponsorizări, durata contractului fiind de 30 de zile. Ofertanţii trebuie să prezinte lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani. Garanţia de participare la licitaţie este de 1.040 lei.

Contactat telefonic, primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta, ne-a declarat că scena va fi achiziţionată pentru desfăşurarea evenimentelor culturale ce vor avea loc în comună şi că investiţia este justificată cu atât mai mult cu cât, anul acesta, în comuna pe care o reprezintă, va avea loc în premieră un festival al muzicii populare. „Este un festival cu o mie de participanţi, care va avea loc în iunie şi la care vor participa invitaţi atât din ţară, cât şi din străinătate", ne-a declarat primarul Gheorghe Manta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii