Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de interes public Primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta - „Să nu ieșim decât atunci când nevoile ne-o cer și ne-o impun“

ro

27 Mar, 2020 13:19 1795 Marime text


Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor. 

Primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta, ne-a vorbit despre măsurile luate la nivelul comunei pentru prevenirea răspândirii infectării cu Coronavirus.

Din fericire, în localitatea sa sunt puțin peste 20 de persoane autoizolate, iar acestea se află în contact direct cu medicul de familie, cu care vorbesc zilnic. Pentru persoanele de peste 65 de ani, primarul a sugerat și a implementat alături de agenții economici care au magazine în localitate un sistem prin care oamenii pot face comenzi la alimente. Au fost publicate numerele de telefon și trei persoane din Primăria Chirnogeni îi ajută pe oameni. 

„I-am scos nominal și ținem evidența persoanelor în vârstă”, a subliniat Gheorghe Manta.


De asemenae, la primărie există un program cu publicul restrâns, între 08:00-12:00, însă accesul se face până pe hol unde a fost scoasă o masă și nimeni altcineva din afară nu trece de zona menționată. 

Întrebat dacă are un mesaj pentru cetățenii săi, Gheorghe Manta a spus: „Categoric, stăm acasă! Să nu ieșim decât atunci când nevoile ne-o cer și ne-o impun”. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii