Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep urează “La mulţi ani!” şi “Un gând bun românilor de pretutindeni!”

ro

01 Dec, 2015 15:44 1696 Marime text
 
Tenismena Simona Halep, numărul 2 mondial, a postat un mesaj pe Facebook, în care a transmis urările sale pentru toţi românii cu ocazia Zilei Naţionale a României.

"La mulţi ani, România! Un gând bun românilor de pretutindeni!", a scris Halep, alături de drapelul României.

Simona Halep va începe sezonul 2016 în circuitul profesionist feminin cu turneul de la Brisbane (Australia), programat în perioada 3-9 ianuarie, potrivit site-ului WTA.
 
La Brisbane, turneu de nivelul Premier, Simona va avea adversare foarte puternice, precum Garbine Muguruza (3 WTA), Maria Șarapova (4 WTA) și Angelique Kerber (10 WTA), dar vor participa și alte jucătoare valoroase, ca Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Belinda Bencic, Roberta Vinci, Sara Errani, Jelena Jankovic ori Victoria Azarenka.
 
Halep a renunțat astfel la turneul de la Shenzhen, care se va desfășura în aceeași perioadă și pe care românca l-a câștigat anul trecut.

Ziua Naţională a României e sărbatorită astăzi cu parade militare, ceremonii religioase şi concerte. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală au luat parte la parada militară de 1 Decembrie care a avut loc în Capitală, începând cu ora 11.00, manifestările desfăşurându-se pentru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii