Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii legii din Constanţa transmit mesaje cu prilejul Zilei Naţionale a României (galerie foto)

ro

01 Dec, 2015 00:00 3203 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă o serie de mesaje transmise de oamenii legii din Constanţa cu prilejul zilei de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României.
 
„Stimaţi constănţeni,
 
Sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - este, pentru noi toţi, un eveniment important de omagiere a trecutului, care marchează Unirea din 1918.
 
De Ziua Naţională a României, trebuie să ne gândim la ideile care au făcut posibilă Marea Unire şi la semnificaţiile acestui simbol al tuturor românilor.
 
Ziua României înseamnă pentru fiecare român un moment de analiză a prezentului şi de accentuare a planurilor.
 
În acest ceas aniversar, asigurăm cetăţenii judeţului Constanţa de tot profesionalismul, buna-credinţă şi efortul susţinut al poliţiştilor constănţeni în îndeplinirea atribuţiilor care le-au fost încredinţate pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, pentru apărarea intereselor cetăţenilor şi ale comunităţii, pentru asigurarea unui climat de linişte socială.
 
Cu acest prilej de mare sărbătoare, vă urez să aveţi parte de toate realizările pe care vi le doriţi, sănătate, bunăstare, pace în suflet şi bucurii alături de cei dragi!
 
La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!“, a transmis inspectorul-şef chestor de poliţie dr. Bogdan Despescu.          
 
„Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc tuturor celor care au în piept inimă de român, oriunde s-ar afla, să îndrăznească să creadă în pace şi într-un viitor mai bun. Numai cu aceste gânduri putem aduce un omagiu eroilor români, care au îmbrăţişat pe vecie pământul sfânt al ţării sau valurile Mării Negre“, a transmis Emilian Pârvu, comisar-şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa.
 
„Sărbătoarea Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie este un prilej de mândrie naţională şi pentru poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, care îşi exercită şapte zile din şapte atribuţiile care le revin cu privire la supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a faptelor specifice criminalităţii transfrontaliere săvârşite în zona de competenţă, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, paşapoartelor şi străinilor, asigurarea intereselor statului român pe Dunărea interioară, inclusiv braţul Măcin şi canalul Sulina, situate în afara zonei de frontieră, în
zona contiguă şi în zona economică exclusivă, respectarea ordinii şi liniştii publice în zona de competenţă, în condiţiile legii“, a precizat directorul Gărzii de Coastă, comisar-şef de poliţie Laurenţiu Costache.
 
„Ziua Naţională a României este cu siguranţă una dintre cele mai importante zile din acest an. De aceea, pompierii constănţeni urează tuturor românilor La mulţi ani! La mulţi ani, România!“, a transmis inspector-şef lt. col. Daniel Petrov, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.
 
„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, jandarmii constănţeni transmit tuturor românilor cele mai sincere urări de sănătate, putere de muncă, să aibă parte de multe realizări, iar gândurile bune şi încrederea să îi însoţească pretutindeni. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!“, a transmis inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, colonel Constantin Dima.
 
„La mulţi ani românilor şi în special constănţenilor, de Ziua Naţională! Noi veghem la siguranţa şi liniştea lor“, a precizat prim-procurorul Ştefan Gigi Valentin, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii