Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:33 09 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gratuitate la transport pentru elevi Infrastructura rutieră, o prioritate pentru Primăria Limanu

ro

26 Nov, 2015 00:00 2372 Marime text


De la finalul lunii octombrie, Primăria Limanu are, din nou, viceprimar. Marius Dragomir a revenit pe funcţie, după ce intrase, timp de şase luni, în concediu pentru creşterea copilului. În tot acest timp, Consiliul Local nu a desemnat un alt consilier local pentru delegarea atribuţiilor de viceprimar.
 
Reuniţi în formulă completă, autorităţile locale de la Limanu continuă proiectele de reabilitare, asfaltare şi modernizare a străzilor. Primăria comunei Limanu, în fruntea căreia se află Nicolae Iustin Urdea, a aşteptat ca sezonul estival să ia sfârşit pentru a demara procedura de achiziţie a lucrărilor în cadrul unor proiecte de reabilitare a unor străzi din 2 Mai, de amenajare a aleii Portului şi dirijare a apelor meteorice pe raza aceleiaşi localităţi.


 
Contractul de achiziţie „Reabilitare strada Aurel Vlaicu şi strada Izlazului, localitatea 2 Mai, comuna Limanu, judeţul Constanţa“ şi „Amenajare aleea Portului şi dirijare ape meteorice, localitatea 2 Mai, comuna Limanu, judeţul Constanţa“ a fost atribuit, iar de săptămâna trecută au început deja lucrările de reabilitare a străzilor. 706.093,59 de lei costă reabilitarea străzilor, banii provenind de la bugetul local.
 
De asemenea, în prezent se lucrează intens la amenajarea a două drumuri de exploatare agricolă, care îşi vor dovedi utilitatea în sezonul estival. „S-au început lucrările de asfaltare a două căi de acces, în nordul şi în sudul comunei, care vor face legătura localităţii cu drumul extravilan. Acesta este un proiect care ar trebui realizat integral cu bani de la bugetul local şi care prevede asfaltarea unui suprafeţe de aproximativ un kilometru şi jumătate de drum. Aşteptăm cu mare interes deschiderea noilor linii de finanţare pentru drumuri. De infrastructură avem cea mai mare nevoie“, au spus reprezentanţii comunei Limanu.
 
În altă ordine de idei, Consiliul Local Limanu a votat recent un proiect de hotărâre prin care  elevii care locuiesc în Hagieni să fie transportaţi gratuit la şcoală în Limanu.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii