Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Construcţia Centrului After School, la final Instituţiile şcolare din Mihail Kogălniceanu, pregătite pentru începerea şcolii

ro

23 Jul, 2015 00:00 2778 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu este în toiul pregătirilor pentru începutul noului an şcolar. Potrivit primarului Ancuţa Belu, „de săptămâna trecută se fac lucrări de igienizare, toate şcolile din comună vor fi zugrăvite şi deratizate, vor fi efectuate reparaţii la acoperiş, iar la un corp de clădire al Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu instalaţia sanitară va fi schimbată complet. Această lucrare este absolut necesară, este foarte deteriorată, iar apa se scurge la subsol“, a declarant primarul localităţii. Lucrările vor fi realizate atât din bani de la bugetul local, cât şi din cel al şcolii. „Vor fi investiţi şi bani de la bugetul şcolii, dar cea mai mare parte a sumei va proveni de la bugetul local. În urmă cu câteva zile, trezoreria ne-a luat din banii pentru cheltuielile materiale. Sper să ne ajungă banii pentru lucrări. Lansăm procedura, aşteptăm o ofertă şi apoi desemnăm câştigătorul. Astfel, până la debutul anului şcolar, toate instituţiile vor fi pregătite în condiţii optime de funcţionare“, a adăugat primarul Ancuţa Belu.
 
Un alt obiectiv important pentru administraţia publică locală de la Mihail Kogălniceanu care va fi finalizat până la debutul anului şcolar este Centrul After School din localitate „La 31 iulie trebuie terminată construcţia pentru acest obiectiv. Se lucrează acum la acoperiş, iar în august urmează dotarea centrului. Conform planului, la 31 august ar trebuie să îl putem da în funcţiune. Construcţia prevede cele două săIi de clasă pentru 50 de copii, toată aparatura pentru derularea activităţilor în bune condiţii şi pentru ca cei mici să poată mânca cel puţin o dată în centru“, a explicat primarul Anca Belu.

În altă ordine de idei, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, a declarat că s-au finalizat lucrările Centrului pentru Tineret din localitate. „În câteva săptămâni vom face şi inaugurarea oficială. Acum mai sunt mici retuşuri de făcut la curtea din faţă a clădirii. S-au amenajat şi locurile de parcare, s-au montat plăcile de gard pentru părţile laterale şi pentru cea din spate, iar undeva la jumătatea lunii august totul va fi dat în folosinţă“, a conchis primarul Ancuţa Belu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Erika 02 Aug, 2015 22:58 Felicitari pentru tot! Aveti toate respectele meritate doamna primar Ancuta Belu!