Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Traian Băsescu o refuză pe Elena Udrea şi se duce la Fundaţia Mişcarea Populară

ro

28 Dec, 2014 21:49 5002 Marime text
Traian Băsescu anunța, înainte de a-și încheia mandatul de președinte, că în prima zi în care nu va mai fi la Cotroceni, se va înscris în PMP. Au trecut 7 zile, iar fostul președinte nu a făcut pasul spre PMP așa cum îi ceruse Elena Udrea, ci dimpotrivă.

Băsescu s-a înțeles cu Cristian Diaconescu, iar acesta l-a invitat să se înscrie în Fundația Mișcarea Populară. Asta, pentru ca imaginea lui Băsescu să rămână aceeași ca până acum, menţionează ştiripesurse.ro.

”Nu știu și nu e important de ce nu s-a înscris Băsescu în partid. Nu e nicio competiție între Fundație și Partid.”, a declarat Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcare Populară, la B1 TV.

Însă, Băsescu e dat de gol de oamenii din PMP. Adrian Rădulescu, fostul său consilier și acum membru al PMP, a anunțat că președintele a ales. Va merge la Fundație, dar va colabora cu Partidul. Rădulescu a făcut și o gafă: va împărți și capra și varza, făcând o analogie nefericită între președinții Fundației și ai Partidului. Integral pe ŞTIRIPESURSE.RO


Sursa: ŞTIRIPESURSE.RO

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii