Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Știriesurse.ro Șase filiale PNL au luat foc

ro

05 Oct, 2015 09:08 1462 Marime text
 
Liberalii vor să dărâme PSD-ul la nivel național dar se luptă mai mult între ei decât cu social-democrații într-o serie de organizații din teritoriu. Conflictele aprinse din interiorul PNL ar putea să ducă la plecări spre alte partied, potrivit știripesurse.ro.
 
PNL încă funcționează ca două partide diferite in minim 6 organizatii judetene, spun surse din partid. Fostii liberali si fostii pedelisti isi disputa functiile, candidaturile la alegerile locale, lista de consilieri si lista de la parlamentare.
 
Fiecare grupare incearca, suplimentar, sa ajunga la o coabitare cu PSD-ul in schimbul unor posturi in administratie. Vestea „blaturilor” dintre liberali si pesedisti au ajuns pana la Bucuresti, unde au produs nemultumirea liderilor centrali. În special în județe controlate de PSD, liberalii nu fac Opozitie cu adevarat, spun surse din PNL.
 
În aceasta situatie de lupta interna, nemultumitii au doua variante, spun surse liberale: fostii liberali pot ateriza la ALDE, iar fostii pedelisti pot merge la PMP-ul lui Traian Basescu.
 
Situatia este notorie la centru. Intr-o vizita recenta in teritoriu, Vasile Blaga declara: „Nu înţeleg de ce mai discutăm de fostul PNL şi fostul PDL. Noi suntem cu toţii membrii ai PNL şi cine nu înţelege acest lucru nu are ce căuta în partid şi îşi poate căuta un alt drum în politică, ţara este mare, opţiuni sunt destule”.




Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii