Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:07 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro CULMEA fiscului! ANAF a fost dată în judecată de un fost șef

ro

02 May, 2015 17:17 1162 Marime text
 
A fost inventată și CULMEA fiscului! ANAF a fost dată în judecată de un fost șef, iar motivul e ULUITOR! Fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu, supărat după ce a surprins o coloană de autoturisme ale DGAF pe A3, a făcut plângere la poliţie!
 
„Am sesizat Poliţia Română pentru batjocura ANAF - DGAF de a ocupa banda de urgenţă a unei autostrăzi. Situaţia imortalizată în poza care a făcut ocolul presei, arătând un şir nesfârşit de autovehicule mergând sau staţionând demonstrează dispreţul pentru legislatia rutieră şi pentru situaţiile de reală urgenţă, precum cele la care participă autovehicule ale Salvării, Pompierilor sau Poliţiei.
 
În aceste condiţii am solicitat Poliţiei Rutiere o verificare a acestei situaţii şi, dacă urgenţa misiunii ANAF-DGAF nu se justifică, în conformitate cu ordinul de serviciu şi circumstanţele faptei, pentru ca autovehiculele respective să se fi deplasat pe banda de urgenţă, să dispună aplicarea sancţiunilor contravenţionale corespunzătoare gravitaţii acestor fapte.
 
Simpla logică spune că urgenţa este exclusă atunci când o coloană întreagă de autovehicule ale ANAF - DGAF se deplasează din capitală intr-un alt judeţ, situaţiile real urgente fiind punctuale, implicând unul sau câteva autovehicule (o verificare a unui TIR în mişcare, o acţiune împotriva unei fapte de contrabandă în derulare etc.). Cum poliţia rutieră a dat întotdeauna dovadă că aplică legea faţă de oricine, indiferent de funcţie, normal ar fi ca şi de această dată să demonstreze că nimeni nu este mai presus de lege, cu atât mai puţin cei care, la rândul lor, cer altora să respecte legea, chiar şi atunci când este abuzivă. Astept aşadar raspuns sesizării mele”, a spus Bodu, care îi ironizează pe inspectorii DGAF.
 
„Nu am fost şeful ăstora, cu girofarul. DGAF a fost înfiinţată în 2012. Cum spuneam, sunt nişte miliţieni, o ruşine pentru fiscalişti din ANAF. Să închizi o firmă pentru diferenţe în gestiune este un abuz”, a adăugat Bodu.


Intergral pe STIRIPESURSE.RO

Ti-a placut articolul?

Comentarii