Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibaliștii de la CSM Constanța, înfrângere cu Rapid București (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

16 Dec, 2023 20:09 1106 Marime text
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit astăzi, 16 decembrie 2023, două meciuri de volei din Divizia A1, partida din întrecerea feminină CSM Constanța – CSM Târgoviște fiind urmată de întâlnirea masculină dintre CSM Constanța și Rapid București.

În ambele dispute, s-au impus formațiile oaspete.

Citește și:

Volei
CSM Constanța, aproape de victorie contra vicecampioanei CSM Târgoviște! (GALERIE FOTO + VIDEO)

CSM Constanța primește vizita Rapidului, echipă de care o separă doar două puncte în clasament, bucureștenii având un meci mai mult. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală își doresc să facă un meci cât mai bun în fața unui adversar redutabil. Cu o victorie, echipa noastră poate avansa în prima jumătate a clasamentului. Moralul băieților noștri este unul foarte bun, după succesul în trei seturi de la Dej, din etapa trecută, a fost mesajul clubului de la malul mării, înaintea partidei.


Confruntarea CSM Constanța - Rapid i-a revenit echipei din capitală cu 3-0. Rapid a câștigat primele două seturi cu același scor, 25-14. Setul trei a fost mai strâns, oaspeții impunându-se cu 25-20.

Pentru CSM Constanța au evoluat: Dinculescu 11p, Frîncu 6p, St Jean 6p, Vidoni 5p, Grigore 4p, Druță 2p, Asmarandei 1p, Badea 1p, Arquez, Gavriz libero, Constantinescu, Săvoiu libero.
 
Voleibaliștii noștri au avut o misiune imposibilă în duelul cu Rapid București, din etapa a 10-a a Diviziei A1, cedat pe teren propriu cu 0-3. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au jucat împotriva unor adversari mult mai prezenți în joc, care s-au impus clar în toate cele trei seturi, cu 25-14, 25-14 și 25-20, este mesajul CSM Constanța.
 
Voleibaliștii de pe litoral mai au de jucat restanța cu campioana CSM Arcada Galați, din etapa a 5-a, și meciul din deplasare cu liderul campionatului, CSM Corona Brașov, din ultima etapă a turului. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Volei
CSM Constanța, victorie-blitz cu Unirea Dej
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii