Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța, aproape de victorie contra vicecampioanei CSM Târgoviște! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

16 Dec, 2023 19:35 1100 Marime text


Echipa feminină de volei CSM Constanța a susținut astăzi, 16 decembrie 2023, ultimul meci al anului în Divizia A1, contând pentru etapa a 11-a.

Jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au întâlnit în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, un adversar redurabil, vicecampioana în exercițiu, CSM Târgoviște, a treia clasată, cu opt victorii în zece etape, înaintea partidei.

Gazdele s-au mobilizat însă foarte bine și, chiar dacă, la final, au cedat cu 2-3, au fost aproape de victorie, conducând cu 2-1 la seturi și jucând în setul patru pentru 3-1 și pentru succes!

CSM Târgoviște a avut 1-0 (25-23), după care CSM Constanța a întors scorul, impunându-se cu 25-23 și 25-21. Setul patru i-a revenit din nou echipei târgoviștene, cu 25-22 (după ce jucătoarele de la Constanța au salvat câteva mingi de set), astfel că s-a disputat setul decisiv. Condusă, formația de litoral a încercat să revină, în două rânduri pe final s-a apropiat la două puncte (8-10, 10-12), dar, în cele din urmă, CSM Târgoviște a avut câștig de cauză, cu 15-10, câștigând cu 3-2. Înfrângere, dar, fiind la limită, îi aduce un punct CSM Constanța.  

De la egal la egal cu vicecampioanele României!
 

Voleibalistele noastre au încheiat anul cu o evoluție de excepție în compania vicecampioanelor de la CSM Târgoviște, în etapa a 11-a a Diviziei A1. Meciul din Sala Sporturilor “Simona Amânar” a fost un thriller de două ore și 4 minute, cu volei de calitate și momente de mare spectacol, în care fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began s-au ridicat la înălțimea valoroaselor lor adversare.
 
Au avut în mână primul set, la 21-18, dar târgoviștencele au revenit și s-au impus cu 25-23. Voleibalistele CSM Constanța au răspuns cu aceeași monedă, 25-23 în setul secund, apoi au luat “la pas” parțialul al treilea, 25-21! Experiența adversarelor și-a spus cuvântul și a urmat un set câștigat cu 25-22, unul în care junioarele echipei introduse în joc au produs și ele un volei spectacol, urmat apoi de un decisiv adjudecat cu 15-10 pentru o victorie la limită, 3-2, din care ne revine și nouă un punct! 
 

Un mare BRAVO la final de an pentru echipa noastră nou-promovată pe prima scenă a voleiului românesc! Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Hai, Constanța!, este mesajul  CSM Constanța.

 
Cubaneza Greisy Fine Martinez a fost vedeta partidei, cu 23 puncte reușite.
 
Pentru formația de pe litoral au mai evoluat Iancu 19p, Petrova 14p, Spînoche 9p, Vilău 8p, Manolachi 4p Puică 3p, Jancova libero, Știrbu, Cucu, Grama, Minca Cristea, Coman.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Voleibalistele CSM Constanța au câștigat primul set, dar au cedat cu FC Argeș (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii