Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:09 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viteazul Skirtos Dacul este inspiraţia clubului Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa au devenit „Gladiatorii din Tomis“ (galerie foto)

ro

18 Oct, 2017 00:00 693 Marime text
„Gladiatorii din Tomis“ va fi supranumele reprezentativ cu care echipa masculină de baschet BC Athletic îşi va asocia imaginea sportivă începând cu sezonul 2017 / 2018. De asemenea, clubul a dezvăluit echipamentul şi culorile pentru meciurile de acasă şi deplasare.
BC Athletic a pus o nouă filă în istoria identităţii clubului. Baschetbaliştii au devenit „Gladiatorii din Tomis“, inspirându-se din istoria Cetăţii Tomis şi a Constanţei, acolo unde unul dintre cei mai cunoscuţi gladiatori a făcut istorie: viteazul Skirtos Dacul! Acesta ajunge să fie din 2017 inspiraţia clubului Athletic în atitudine, implicare şi realizări. Gladiatorul va fi simbolul clubului, prezent pe logo-ul global, iar Tridentul său întregeşte suita de logo-uri prezente în noua identitate a BC Athletic.
 
„Noua identitate a clubului Athletic stă şi este înrădăcinată în istoria locală din Cetatea Tomis. Tridentul, arma letală a Gladiatorului cu care îşi anihila adversarii din arena, va fi logo-ul principal care va completa catalogul identităţii în care se regăsesc logo-ul global, logo-ul secundar, numele clubului şi sloganul care şi foloseşte cele trei ţepuşe ale Tridentului în textul reprezentativ «Made in Constanta». BC Athletic îşi continuă tradiţia şi valorifică istoria Constanţei, istoria din Cetatea Tomisului! Toate simbolurile noii identităţi vor face parte din politica de marketing / merchandising ale clubului“, a declarat Andrei Talpeş, managerul BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

Ti-a placut articolul?

Comentarii