Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:43 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Florin Chelaru - „Năvodărenii se mândresc cu rezultatele echipei de rugby”

ro

11 Jun, 2015 00:00 1248 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari are un parcurs deosebit în Divizia Naţională de seniori (eşalonul secund din România), unde ocupă locul doi în clasament, după CSM Bucureşti Under-23, formaţie ale cărei rezultate nu vor conta însă la final. Jucătorii dobrogeni, pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, au acumulat până acum 39 de puncte, având, în 11 meciuri, opt victorii (dintre care şapte la rând), un egal şi două înfrângeri.
 

Rezultatele formaţiei au fost remarcate şi de Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari, care este prezent în tribunele Stadionului „Flacăra” la fiecare meci susținut pe teren propriu de CS Năvodari. „Mă așteptam să văd echipa noastră pe primele locuri ale clasamentului, pentru că ştiu puterea de muncă a jucătorilor şi seriozitatea antrenorilor. Rugby-ul este un sport cu tradiție la Năvodari și, prin ceea ce fac, rugbyștii noștri confirmă acest lucru. Este o plăcere să vin să-i văd și să-i susțin, iar năvodărenii se mândresc cu rezultatele lor, prin care numele oraşului Năvodari a devenit cunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate”, a declarat Florin Chelaru, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Chestionat asupra posibilităţii de promovare a CS Năvodari în eşalonul de elită al rugby-ului românesc, viceprimarul oraşului Năvodari a spus, potrivit sursei citate: „Este foarte greu să vă spun acum că vrem să intrăm în Superligă. Nici măcar nu am o estimare a unui buget pentru acest nivel, dar faptul că doresc ca echipa noastră să se claseze pe primul loc este o certitudine. Vreau ca echipa CS Năvodari să fie cea mai bună din DNS, iar pe viitor, vom vedea și cum stăm din punct de vedere financiar. Implicarea orașului pentru acest sport trebuie să fie mai mare, rugby-ul fiind un sport apreciat de locuitorii Năvodariului”.
 
Sursa: csnavodari.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii