Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicecampioana Steaua, învinsă la cinci goluri pe litoral Marius Stavrositu a recunoscut superioritatea HC Dobrogea Sud

ro

05 Oct, 2018 00:00 2619 Marime text

După un început mai greoi de sezon, HC Dobrogea Sud Constanţa a reuşit în etapa a cincea a Ligii Naţionale cel mai bun meci de până acum din acest sezon, trecând pe teren propriu de vicecampioana Steaua Bucureşti, la cinci goluri diferenţă, scor 30-25 (16-14).
 
„Sper că am ieşit din criză. Şi până la meciul cu Steaua am încercat să dăm tot, nu prea am jucat bine. Publicul a fost extraordinar, ne ajută foarte mult, şi acasă, şi în deplasare. Contra Stelei, am fost mai compacţi, şi în apărare, şi în atac. Toţi am dat 100%. Uşor-uşor, vom juca mai bine“, a declarat extrema stânga de la HC Dobrogea Sud Vencel Csog, autor a trei goluri contra Stelei.

Momente slabe după pauză 

Centrul echipei bucureştene, constănţeanul Marius Stavrositu, a recunoscut superioritatea formaţiei de pe litoral. „Felicitări echipei din Constanţa, a făcut un meci foarte bun. Noi am avut câteva momente destul de slabe în a doua repriză, nereuşind să dăm gol timp de şapte - opt minute. Nu o punem însă pe seama oboselii. E adevărat, am avut un program destul de greu în ultima perioadă, dar sub nicio formă nu suntem obosiţi. Constanţa a jucat mai bine decât noi. Le urez baftă în continuare, că au şi ei un program destul de încărcat. Noi avem accidentaţi la nivelul echipei, ceea ce nu ne ajută, în condiţiile în care suntem angrenaţi în mai multe competiţii. Nu ştiu dacă avem ca obiectiv câştigarea campionatului, ştiu însă că am putea să ne batem sau am putea să intrăm în lupta pentru acest obiectiv. Dacă anul trecut am reuşit să jucăm finala, contra lui Dinamo, bănuiesc că obiectivul clubului e din ce în ce mai mare. Nu avem nici un fel de presiune“, a precizat „Pablo“.

Ionuţ Iancu, 13 intervenţii reuşite 

„Fiecare aştepta atitudinea asta. A fost un meci bun, echilibrat, dar noi am vrut mai mult să câştigăm şi am început să jucăm aşa cum trebuie. Eu sunt convins că a trecut criza, este un rezultat bun cu o echipă foarte puternică”, a declarat antrenorul HC Dobrogea Sud, Zvonko Sundovski, pentru site-ul oficial al clubului. „Ne trebuia victoria, mă bucur că am câştigat. Astăzi ne-am încurajat şi în atac şi în apărare, am ţipat unul la altul, am fost un grup unit“, a declarat, potrivit sursei citate, Ionuţ Iancu, foarte bun în poartă, cu 13 intervenţii reuşite. Celălalt portar al echipei constănţene, Nikola Mitrevski, a împlinit în ziua meciului 33 de ani şi s-a arătat inspirat la 7 m.

În weekend, două meciuri acasă în Cupa EHF 

„Băieţii noştri au revenit la adevărata valoare şi s-au impus în faţa echipei CSA Steaua Bucureşti, cu scorul de 30-25. Mult succes la meciurile din weekend cu echipa Talent Robstav Plzen, Cehia! Cu toţii suntem alături de echipa constănţenilor!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud. În acest weekend, sâmbătă şi duminică, formaţia constănţeană va susţine, în propriul fief, Sala Sporturilor, ambele meciuri din turul doi al Cupei EHF, contra formaţiei din Cehia Talent Robstav MAT Plzen. În fiecare zi, ora de start a confruntărilor este 19.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud a învins Steaua la Constanța (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii