Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veniri și plecări la HC Dobrogea Sud Constanța „Ne-a impresionat prin puterea lui și prin spiritul de luptă arătat pe semicerc“ (video)

ro

15 Jun, 2020 00:00 3487 Marime text
  • HC Dobrogea Sud le-a mulțumit și jucătorilor de care s-a despărțit
  • Echipa de pe litoral a realizat mai multe transferuri


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța se pregătește pentru sezonul viitor, iar în această perioadă au loc mișcări de trupe la nivelul lotului de jucători, atât veniri, cât și plecări.

Până acum, clubul a încheiat colaborarea cu trei jucători, pivotul Marius Mocanu, extrema stânga Vencel Csog și interul dreapta Dejan Malinovic, dar și cu doi membri ai staff-ului tehnic, antrenorul secund Marko Isakovic și antrenorul de portari Alexandru Buligan, care, în continuare,. va îndeplini același rol la formația feminină CSM București. În schimb, HCDS a realizat până în prezent și transferurile a trei handbaliști străini, toți internaționali: croatul Alen Blazevic (inter stânga), turcul Onur Ersin (centru) și rusul Vitaly Komogorov (inter stânga).

 

„Îi mulțumim pentru contribuția la performanțele HCD“

HCDS le-a mulțumit și jucătorilor de care s-a despărțit. „A venit momentul să ne luăm rămas bun și de la jucătorii care au plecat în această perioadă de la HCD. Pentru că nu puteam să o facem oricum, am pregătit câte un video pentru fiecare dintre ei și le mulțumim pentru tot ce au reușit la Constanța“, a fost mesajul clubului. Marius Mocanu - „A jucat patru ani aici, dintre care doi în perioada HCM (2009-2011), atunci când a câștigat și titlul de campion al României. Ne-a impresionat prin puterea lui și prin spiritul de luptă arătat pe semicerc. Suntem convinși că fostul nostru pivot va reuși la următoarea sa echipă și îi dorim multa baftă. Mulțumim, Moky!“; Vencel Csog - „Venit la HCD în ianuarie 2018, Venți părăsește Constanța după doi ani și jumătate. A fost o perioadă în care echipa noastră a câștigat Cupa României și a jucat finala campionatului. Îi mulțumim pentru contribuția la performanțele HCD. Multă baftă, Venți!“.


Dejan Malinovic va juca în Ungaria

Dejan Malinovic va merge la echipa maghiară Balatonfured. „3 ani care parcă au trecut într-o secundă... e greu să te desparți de un jucăator atât de bun, însă și astfel de momente fac parte din sport și contribuie la unicitatea lui - dacă ai pasiune pentru handbal, el continuă să-ți ofere cele mai mari satisfacții; așa cum Malinovic a oferit familiei Constanței în cele 3 sezoane petrecute aici.
Cu o supercupă, o cupă și o finală de campionat în palmaresul său ca «delfin», cu goluri ca din tun, faze spectaculoase și aplauze reciproce cu galeria, Malina își încheie aventura la HCD și va juca la Balatonfured, echipă cu care a semnat pentru un singur sezon. Noi nu putem decât să îi mulțumim din inimă pentru tot ceea ce el a însemnat și va însemna pentru noi.
Înțelegem perfect situația și realizăm că nu ne putem împotrivi, așa că rămânem alături de tine, indiferent unde vei ajunge în cariera ta. Știm că ai spus că ai vrea să te întorci la noi după perioada pe care o vei petrece în Ungaria, așa că să fii sigur că te așteptăm înapoi cu brațele deschise. Multă baftă mai departe și, la fel de important, sănătate și bucurii alături de familia ta, Malina!

P.S.: Ne pare rău că n-ai apucat să-ți faci ieșirea din scenă la Sala Sporturilor și să ai parte de un rămas-bun așa cum meriți, dar sperăm ca Famlia HCD să-ți transmită toată energia ei aici, prin comentariile de la această postare“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a HCDS.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța




Citește și:

S-a stabilit programul Ligii Naționale de handbal. HC Dobrogea Sud Constanța are primul meci acasă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii