Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud, cantonament sub comanda lui Rareș Fortuneanu

ro

14 Dec, 2020 00:00 2654 Marime text

 
  • Stagiul se va desfășura la București, între 26 și 30 decembrie.
 
Selecționerul echipei naționale de handbal a României, Rareș Fortuneanu, vrea să-i vadă, în cadrul unui cantonament de pregătire, pe tinerii care bat la poarta formației reprezentative.
 
Stagiul se va desfășura la București, între 26 și 30 decembrie, iar de la HC Dobrogea au fost convocați la această acțiune trei jucători: portarul Daniel Vasile, centrul Gabriel Ilie și extrema stânga Alexandru Andrei. Daniel Vasile nu e la prima apariție în cercul Naționalei. El a prins „antecamera” reprezentativei tricolore la Trofeul Carpați, din decembrie anul trecut (la debutul ca selecționer al lui Rareș Fortuneanu), iar la meciurile oficiale cu Suedia (în deplasare) și Muntenegru (acasă), din preliminariile Campionatului European din 2022, a fost chemat din nou. „Mă bucur că antrenorii naționalei au văzut o perspectivă în mine. Am crescut cu gândul de a ajunge la echipa națională”, declara Daniel Vasile pentru site-ul oficial al HCDS.    
 

Miză - locul doi în clasament

 
Până la acțiunea de la finele lunii, echipa de pe litoral (locul 3 în clasament) va susține trei partide de campionat: cu Potaissa Turda (locul 2, la egalitate de puncte cu HCDS) - joi, 17 decembrie, de la ora 16.30 (în direct la TVR2); cu CSM Vaslui (locul 9) -  marți, 22 decembrie, de la ora 13.45; cu HC Buzău 2012 (locul 8) - miercuri, 23 decembrie, de la ora 13.00 (în etapa a 15-a, ultima a turului). Toate cele trei partide se vor disputa la Sfântu Gheorghe. „Meciul cu Turda ne poate confirma pe locul 2 la finalul anului. Jucăm cu o echipă bună. Sper să fim sănătoși și să câștigăm”, a preciazat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, conform sursei citate.
  
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citește și:

Potaissa Turda, după Dinamo
Un nou derby pentru HC Dobrogea Sud Constanța. Bătălia pentru locul doi


HC Dobrogea Sud Constanța
Ionuț Iancu și Nebojsa Simovic - colegi la club, adversari la Națională. Portarul, MVP!


Portarii HC Dobrogea Sud Constanța, sub tricolor
Daniel Vasile - ”Am crescut cu gândul de a ajunge la echipa națională”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii