Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:19 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toţi tricolorii sunt de la Performer Constanţa Naţionala de fotbal pe plajă a României înfruntă Bulgaria la Mamaia

ro

04 Aug, 2016 00:00 1467 Marime text


Echipa naţională de fotbal pe plajă a României întâlneşte reprezentativa similară a Bulgariei, cu ocazia a doua partide amicale. Prima confruntare va avea loc astăzi, de la ora 17.00, la Kranevo, iar a doua va fi găzduită vineri, de la ora 18.00, de nisipul plajei Melody din Mamaia. 
 
Cele două formații pregătesc participarea la ultimul turneu preliminar din Liga Europeană, care se va desfăşura la Siofok, în Ungaria, peste puţin timp, între 12 şi 14 august. Dacă România va juca într-una dintre grupele din Divizia A (alături de Portugalia, Rusia și Belarus), Bulgaria va evolua în seria din Divizia B.
 
Pentru cele două teste cu selecţionata ţării vecine, antrenorul-jucător al României, constănţeanul Viorel Farcaş, a convocat un lot de jucători format din: portari - Ionuț Florea, Laurențiu Gheorghe; jucători de câmp - Iulian Răvoiu, Ionel Posteucă, Adrian Tănase, Liviu Croitoru, Raj Cărăuleanu, Bogdan Ciocănel, Dorel Zaharia şi Marian Măciucă. Toţi fotbaliştii joacă la campioana României, Performer Constanţa.
 
Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Liga Europeană 2016 este alcătuită din Divizia A (12 echipe) și Divizia B (14 echipe). Sunt programate trei turnee preliminare în fiecare eșalon, iar, după încheierea acestora, se va întocmi clasamentul general pentru fiecare divizie. Cele mai bune opt formații din Divizia A se vor califica în superfinală, iar reprezentativa de pe locul 12 din Divizia A și cele mai bune șapte echipe din Divizia B vor merge în turneul pentru menținerea / promovarea în Divizia A.
 
După disputarea meciurilor din primele două turnee preliminare din Divizia A, România ocupă locul 11, fără niciun punct. Pe ultima poziție se află Grecia, formație care nu va juca în cel de-al treilea turneu preliminar. Portugalia, echipa pe care România o va întâlni în prima etapă a turneului de la Siofok, a terminat pe locul secund în ediția din acest an a întrecerii amicale Mundialito. În competiția pe care a găzduit-o în perioada 29-31 iulie și la care au participat patru reprezentative, campioana mondială a bifat două succese, 14-0 cu China și 6-5 cu Statele Unite ale Americii, și un eșec, 4-6 cu Brazilia.

Ti-a placut articolul?

Comentarii