Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa, pe locul trei la finele turului Ligii Naţionale

ro

25 Dec, 2020 00:00 3180 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat ambele partide jucate la turneul de la Sfântu Gheorghe.
Turneul de la Sfântu Gheorghe, în care HC Dobrogea Sud Constanţa a disputat două meciuri, câştigându-le pe amândouă, a încheiat anul 2020 în Liga Naţională de handbal masculin.
 
Formaţia de pe litoral a dispus de CSM Vaslui, scor 30-25 (14-14), şi de HC Buzău 2012, scor 27-23 (13-9), iar, la finele turului, după 15 etape, HCDS ocupă locul trei în clasament, cu 36 de puncte, după 12 victorii şi trei înfrângeri. Pe primele două locuri ale podiumului se află Dinamo Bucureşti, având maximum de puncte, 45, şi Potaissa Turda, cu 39 de puncte.  
 
„Am încheiat anul cu bine. Am câștigat ambele meciuri jucate la Sfântu Gheorghe. Le-am tratat cu seriozitate și profesionalism. Suntem în grafic și mergem înainte cu speranță. Abia așteptăm să reînceapă campionatul. Să sperăm că anul viitor vom putea juca din nou la Constanța, cu spectatori în tribune”, a declarat preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, potrivit site-ului oficial al clubului. Campionatul se va relua la începutul lunii februarie a anului viitor.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanţa

Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud Constanţa a încheiat anul cu o victorie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii