Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrecere importantă de baschet 3X3 Streetball pe faleza Cazinoului din Constanţa

ro

20 Aug, 2015 00:00 2607 Marime text
Cel de-al treilea turneu de streetball al verii, Constanţa Street Play Casino Streetball, se va desfăşura pe 22 şi 23 august, în faţa Cazinoului din centrul vechi al Constanţei. Organizatorii anunţă o întrecere puternică, la care vor participa nume importante din România la baschet 3X3.
 
Competiţia va avea patru categorii de vârstă la băieţi şi tot atâtea la fete: Under-14, Under-18, peste 18 ani şi peste 35 de ani. Campionii europeni din acest an vor concura şi ei, dar în echipe diferite. „Am ajuns la turneul trei. Continuitatea şi perseverenţa noastră au dat roade. Vom avea un turneu puternic şi spectaculos, cu premii foarte importante. Toţi participanţii vor primi maioul de joc al competiţiei. Avem premii pentru toate categoriile de vârstă, pentru primele trei locuri, diplome, cupe, medalii. Locul întâi la categoria masculin peste 18 ani va primi 1.000 de euro, iar locul doi - un sejur la Constanţa. Sunt alături de echipa noastră Alexandru Olteanu şi Bogdan Ivanovici. Acest nou brand, Constanţa Street Play, a prins rădăcini. Din această vară, Constanţa este pe harta streetball-ului din România şi vom ajunge în foarte scurt timp şi pe plan internaţional. Sunt foarte mândru de ce am realizat până acum alături de echipa mea. Vrem să ajungem cât mai departe. Feedback-ul este foarte bun, după fiecare turneu am crescut, la fel şi numărul participanţilor. Acest lucru ne-a dat încredere, astfel că am continuat să organizăm asemenea evenimente“, a declarat Andrei Talpeş, organizator.

Bogdan Ivanovici - „Va fi un spectacol de calitate“

„Sunt mândru şi onorat că fac parte din comitetul de organizare al acestui eveniment, care vine în urma street-ball-urilor organizate până acum şi a Ligii de Baschet Amator Constanţa. Îmi doresc ca acest eveniment să repună Constanţa pe harta baschetbalistică a României, atât la nivel de baschet amator, 3 la 3, cât şi, cine ştie, poate de la anul, şi la nivel profesionist, poate cu o echipă de Divizia B sau Divizia A, care să reînvie tradiţia baschetului constănţean. Ne bucurăm de prezenţa unor nume mari ale street-ball-ului românesc. Sunt convins că va fi un spectacol de calitate, dominat de un spirit de fairplay“, a arătat Bogdan Ivanovici.

Alexandru Olteanu - „Putem repeta o nouă performanţă“

„Am ajuns, în sfârşit, şi la acest turneu, îl pregătim de ceva timp. Vor veni la Constanţa nume grele ca Santana, Ştefan, Stăncuţ, Adi Trandafir, cei care vor participa în acest an şi la turnee internaţionale. Cred că vom avea un nivel foarte bun de baschet 3 la 3, iar spectacolul va fi asigurat. În acest moment, Constanţa are jucători de streetball foarte valoroşi. Cred că putem repeta o nouă performanţă. La streetball, important este să participi, să joci cât mai bine, să arăţi ce ai mai bun, iar toată lumea va avea de câştigat. Cred că, în acest moment, nu se putea alege un loc mai frumos, Cazinoul reprezintă Constanţa“, a punctat Alexandru Olteanu.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii