Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, ultimul meci din 2018, la Constanța, cu UTA. Ce probleme de lot au "marinarii"

ro

06 Dec, 2018 13:35 1941 Marime text

Echipa de fotbal SSC Farul Constanta susține sâmbătă, 8 decembrie, ultimul meci din acest an în Liga a 2-a, întâlnind pe teren propriu, de la ora 11.30, formația arădeană UTA, în etapa a 21-a a campionatului.

În clasament, SSC Farul se află pe loc de retrogradare, 16, cu 19 puncte, în vreme ce UTA ocupă poziția a zecea, cu 28 de puncte.

Formația constanţeană se confruntă pentru această partidă cu două probleme de lot, urmând a lipsi din pricina accidentarilor căpitanul Alex Grigoraș si stoperul Roumadi. Revine în schimb un alt apărător central, Twumasi, care s-a refăcut.

"UTA este o echipa grea, care a obținut multe puncte în deplasare. Are un lot bun si un antrenor experimentat, astfel că vom avea o partidă foarte dificilă. Însă noi am avut evolutii bune acasa si speram sa castigam, ceea ce ar fi senzațional. Am incredere ca jucătorii noștri nu se vor gândi deja la Moș Crăciun. Toată lumea este dezamăgită după deplasarea de la Timișoara, în care am pierdut ambele partide, deși ne asteptam la altceva. S-au făcut eforturi mari pentru deplasarea echipei, însă ne-am intors cu sacul gol", a declarat Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii