Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:29 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, în pragul debutului în Liga a 3-a Petre Grigoraş - „Momentan, situaţia nu e una senzaţională”

ro

30 Aug, 2017 14:16 1863 Marime text
Debutul în Liga a 3-a al echipei de fotbal SSC Farul Constanţa, care se va produce vineri, în deplasare cu FC Voluntari II, a fost prefaţat, astăzi, de antrenorul principal Petre Grigoraş şi de jucătorul Costel Niţescu.

Petre Grigoraş a declarat, printre altele:

„Am început destul de târziu pregătirea, a durat puţin până am stabilit un lot pentru a aborda cu încredere un campionat în care clubul şi-a propus să promovăm în Liga a 2-a. E un obiectiv îndrăzneţ, ţinând cont de situaţie şi de problemele pe care le avem, de identitate în primul rând. Din păcate, echipa nu va putea să joace acum pe Farul, ci pe un alt teren din judeţ. Nu e în regulă ca oraşul Constanţa să nu aibă un teren să putem evolua pe el în condiţii optime. E clar că e deranjant. Momentan, situaţia nu e una senzaţională. Din punct de vedere tehnic, al lotului de jucători şi al staff-ului s-a făcut o pregătire normală, chiar dacă a fost destul de scurtă. Am încredere în jucători şi în echipa mea că ne putem ridica la nivelul obiectivului propus. Dar sunt multe lucruri care trebuie îndreptate la club. De la organizare şi până la terenul de joc, de antrenament. Sunt lucruri extrem de importante. Nu trebuie să ne ascundem şi să ne ferim. Momentan, din punct de vedere organizatoric şi al condiţiilor, dacă ne-am salva de la retrogradare, ar trebui să fie o performanţă. Dar sigur nu acesta e obiectivul nostru şi sunt convins că în cel mai scurt timp lucrurile se vor pune la punct şi şansele noastre se vor mări de la zi la zi“.

Costel Niţescu a spus că primul meci e foarte important pentru SSC Farul, care întâlneşte o contracandidată la promovare.

„Luăm fiecare meci în parte şi încercăm să facem o figură bună. Jucătorii tineri din lot sunt de valoare, sigur ne vor ajuta. Nu e în regulă să nu avem uin stadion pe care să jucăm meciurile de acasă, dar, indiferent, unde vom evolua, important e să ne facem treaba, iar suporterii să ne fie alături, ca şi până acum, de altfel”, a punctat jucătorul.

     
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 30 Aug, 2017 15:49 Bună ziua Așa se întâmplă când ai miniştrii în guverne, dar pe care îi doare în c.... de loculm de baştină. Se construiesc stadioane la cuca măcăii, dar la Constanţa ioc pentru că așa zişii miniştrii sunt niște nătărăi. Un oraş cu mare tradiţie în fotbal şi în sport în general se zbate în anonimat din cauza incompetenţei miniştrilor locali şi a primarului care sunt din acelaşi partid de laşi. nu au nici un pic de patriotism local sau măndrie că sunt constănţeni. Să le fie ruşineeeee.