Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa susţine astăzi ultimul amical înaintea reluării campionatului (galerie foto)

ro

20 Feb, 2019 00:00 2258 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa susţine astăzi ultimul meci amical înaintea reluării, în acest weekend, a Ligii a 2-a.
Aflată pe loc de retrogradare în clasament, 17 (din 20 de echipe), cu 20 de puncte, Farul va întâlni, de la ora 11.00, în deplasare, CS Medgidia, formaţie aflată pe locul 11 în seria secundă a Ligii a 3-a. Partida va fi găzduită de stadionul „Iftimie Elisei“ din Medgidia. Va fi al zecelea amical al SSC Farul din perioada de pregătire de iarnă, în celelalte nouă partide „marinarii“ înregistrând patru victorii, un egal şi patru înfrângeri, astfel: în ţară, înainte de plecarea în Antalya - 5-0 cu FC Farul (Liga a 4-a), 5-0 cu CS Făurei (Liga a 3-a), 1-4 cu Astra Giurgiu (Liga 1) şi 3-2 cu Ştiinţa Acalab Poarta Albă (Liga a 4-a); în Antalya - 1-3 cu Velez Mostar (Bosnia - Herțegovina), 0-2 cu FC Kazanka Moscova (Rusia), 2-3 cu ŢSKA Moscova Under-21 (Rusia), 2-1 cu FC Ruh Brest (Belarus) şi 1-1 cu FC Kolos Kovalivka (Ucraina).
 
Lotul SSC Farul care a încheiat anul 2018 a fost puternic remaniat, în locul celor cu care s-a încheiat colaborarea venind alţi jucători. Până ieri, la prânz, gruparea de pe litoral a anunţat oficial achiziţionarea următorilor fotbalişti: Raul Avram (portar, 25 de ani, ultima dată la Dacia Unirea Brăila), Denis Ispas (fundaş central, 25 de ani, de la Dunărea Călăraşi), Ştefan Pacionel (mijlocaş, 19 ani, de la FCSB II), Joao Diogo (fundaş portughez, 30 de ani, ultima dată la Gaz Metan Mediaş, dar cu meciuri şi în ţara sa), Mihai Şandru (fundaş stânga sau extremă stânga, 21 de ani, de la Academica Clinceni), Robert Neciu (fundaş stânga, 20 de ani, de la FC Viitorul), Paul Antoche (mijlocaş, 26 de ani, de la Petrolul Ploieşti), Arif Demir (fundaş turc, 22 de ani, a jucat şi la Konyaspor II), Diogo Rosado (mijlocaş portughez, 28 de ani, fost şi la Gaz Metan Mediaş), Pedro Celestino (mijlocaş portughez, 32 de ani, a jucat şi la CFR Cluj) şi Adrian Juncu (fundaş stânga, 19 ani, de la U Craiova). De asemenea, Dinamo a anunţat că Marco Ehmann (fundaş central, 18 ani) va juca până la finele sezonului la Constanţa.
 
„Au venit foarte mulţi jucători, fotbalişti de valoare, cu CV foarte interesant. Sunt convins că ne vor ajuta. N-am avut o perioadă foarte mare să-i vedem, unii dintre ei venind pe parcurs. Cert e că sunt valoroşi şi sunt convins că vor avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Suntem forţaţi să fim pregătiţi pentru debutul oficial din 2019. Mi-aş fi dorit să se mai întârzie cu o săptămână startul, ca să omogenizăm cât mai bine echipa. Dar trebuie să fim pregătiţi. Sunt convins că echipa va arăta altfel. Începutul campionatului ne va prinde într-o formulă şi nouă, şi mai valoroasă faţă de cea din tur“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.
 
În primul meci oficial din 2019, formaţia de pe litoral va juca pe terenul celei de-a doua clasate (cu 45 de puncte) Academica Clinceni, în etapa a 22-a a campionatului. Partida e programată sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11.00.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii