Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:21 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţie de urgenţă la CSS1 Constanţa! O parte dintre angajaţi nu şi-au primit salariile. S-a întrunit consiliul profesoral

ro

31 Jul, 2017 13:41 1657 Marime text
La Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 din Constanţa a fost convocat astăzi consiliul profesoral, în urma situaţiei de urgenţă generată de faptul că o parte dintre angajaţi nu şi-au primit salariile pe luna iunie 2017.

S-a ajuns la acest moment delicat în urma problemelor care există cu sala de sport multifuncţională de la CSS1, a cărei construcţie a început în 2009, dar care, ulterior, a fost oprită, întrucât nu s-au mai alocat fonduri de la Ministerul Educaţiei Naţionale. Constructorul a intentat proces, pe care l-a câştigat, iar hotărârea este definitivă şi executorie. În urma acestei situaţii, s-a pus poprire pe conturile clubului, în afară de cel de competiţie, iar 11 dintre salariaţi nu şi-au primit banii pe luna iunie.

La consiliul profesoral, la care, în afară de conducerea CSS1, de profesorii de la secţiile sportive şi de personal auxiliar, au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai Sindicatului Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa, s-a analizat situaţia şi s-au căutat soluţii pentru ieşirea din criză.

Amănunte în ediţia de mâine.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii