Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sharks Gym Constanța Mădălin Pîrvulescu luptă pentru centură în Austria, la gala „Vendetta“

ro

16 Jan, 2024 11:04 1032 Marime text


Un nou meci internațional important la MMA, pentru luptătorul Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța (antrenori, Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru).

Pe 17 februarie 2024, Mădălin Pîrvulescu va evolua în gala profesionistă „Vendetta Fight Nights“, la Viena, în Austria, partida contra lui Rodriguez contând pentru titlul categoriei 93 kg.  

Bună ziua, dragi prieteni! Vreau să vă informez că o să reprezint din nou România, într-unul din cele mai importante meciuri ale mele, acesta va fi pentru titlul categoriei 93 kg, meci ce va avea loc pe 17 februarie, în gala Vendetta, gală ce se va desfășura în Austria, Viena. Sunt în plină pregătire, abia aștept să vină ziua meciului și să lupt pentru centură, o sa dau tot ce pot și tot ce stă în puterea mea pentru a o aduce acasă, în România! I’m coming for this belt, este mesajul luptătorului de la Sharks Gym.

 

Mădălin Pîrvulescu va reprezenta din nou Constanța și România la un nivel internațional într-o confruntare pentru centură în cadrul categoriei 93 kg! We are Sharks Gym Constanța, a punctat Daniel Asaftei.

 

Sharks Gym Constanța este din nou la înălțime, așa cum v-a obișnuit de-a lungul anilor! Succes, Mădă, suntem alături de tine!, a menționat și antrenorul Alex Filip, de la clubul constănțean.  

 
Sursa foto: Facebook (Mădălin Pîrvulescu)

Citește și:


Sharks Gym Constanța
Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii