Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu a câștigat centura în gala profesionistă „Vendetta Fight Nights“, de la Viena

ro

18 Feb, 2024 11:14 1063 Marime text


O nouă victorie importantă într-o gală profesionistă de top la MMA pentru Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța (antrenor, Daniel Asaftei)!

Sportivul constănțean s-a impus în fața adversarului său, Rodriguez, în reuniunea „Vendetta Fight Nights“, de la Viena, capitala Austriei, victoria (prin KO, în prima repriză), aducându-i centura categoriei 93 kg.   
 

Salutare. prieteni, am avut una dintre cele mai importante lupte ale mele, aceea pentru titlul mondial Vendetta Fight, centură pe care am reușit să o câștig prin KO în prima repriză! Doresc să mulțumesc tuturor celor ce v-ați gândit la mine și m-ați susținut pentru mesajele de încurajare și pentru cele în care m-ați felicitat, ati fost cu toții acolo în tribunele virtuale, v-am simțit pe toți alături de mine, mulțumesc familiei mele pentru susținerea necondiționată la orice pas în cariera mea, mulțumesc antrenorului meu, Daniel Asaftei, și colegilor mei de la Sharks Gym Constanța, cu care mă antrenez în fiecare zi. Vreau să mulțumesc și echipei Allstars din Suedia, pentru ajutorul acordat în pregătirea acestei lupte! Oss și Doamne Ajuta, să ne auzim și să ne vedem sănătoși la următorul meci!, este mesajul lui Mădălin Pîrvulescu.

 

Din nou, Sharks Gym Constanța la înălțime! Mădălin Pîrvulescu reușește să obțină victoria prin KO și astfel intră în posesia centurii Vendetta! După muncă și răsplată! MMA la Sharks Gym Constanța at it's finest!, a punctat și antrenorul Daniel Asaftei.

 
Sursa foto: Facebook (Daniel Asaftei)

Citește și:


Sharks Gym Constanța
Mădălin Pîrvulescu luptă pentru centură în Austria, la gala „Vendetta“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii