Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:58 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, convocaţi la loturile de cadeţi şi juniori ale României

ro

14 Apr, 2021 00:00 2670 Marime text
  • Reprezentativele tricolore susţin un stagiu de pregătire, dar şi partide de verificare.
  • La Naţionala de cadeţi, revine şi Amir Ablachim, pe care staff-ul tehnic l-a monitorizat permanent.
  • Handbaliştii convocaţi sub tricolor îşi vor măsura forţele pe teren cu Serbia.
 
Tineri handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa au primit din nou convocări pentru acţiuni ale loturilor naţionale de cadeţi şi juniori.
 
Cele două selecţionate efectuează în perioada 21 - 28 aprilie stagii de pregătire centralizată la Drobeta Turnu Severin, dar susţin şi amicale cu echipele Serbiei. La lotul tricolor de cadeţi, de la HCDS au fost convocaţi Daniel Paraschiv, Amir Ablachim, David Pavlov şi George Teodor Ştefan. „Ne propunem în aceste două jocuri cu Serbia îmbunătățirea jocului defensiv și o concretizare mai bună în jocul ofensiv. Față de ultima acțiune, revin interii stânga absenți în cele două jocuri de la Timișoara: Voica Bogdan și Reut Alexandru. În plus, revenirea celor trei sportivi Ablachim Amir, Gheorghe Eduard și Notigan David, pe care staff-ul tehnic i-a monitorizat permanent. Lotul de cadeți masculin are o evoluție bună, o muncă începută acum trei ani, odată cu acțiunile Plan Talent și sperăm să reușim în continuare rezultatele pozitive înregistrate până acum”, a declarat pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal Horvath Atilla, antrenorul Naţionalei de cadeţi.
 

Enis Murtaza, secund la Naţionala de juniori

 
La lotul de juniori convocaţii echipei constănţene sunt Gabriel Preda şi Ionuţ Stănescu, în timp ce antrenor secund al lotului tricolor este Enis Murtaza, tehnician la HC Dobrogea Sud. „Timpul este scurt, dar nu avem ce să facem. Asa că, noi, cei din staff, mizăm pe o implicare a jucătorilor în toate aspectele, pentru a profita la maximum de cele două jocuri  amicale. Ținând cont că partidele de verificare au lipsit în ultima perioadă, pentru noi sunt teste foarte bune, pe care trebuie să le tratăm cu seriozitate și profesionalism”, a menţionat, conform aceleiaşi surse, Daniel Anca, antrenorul Naţionalei de juniori a României.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)                                                                          
      
Citeşte şi:

 
Daniel Paraschiv, Teodor Ştefan, David Pavlov
Tineri de la HC Dobrogea Sud, piese de bază în Naţionala de cadeţi a României


Handbalişti la HC Dobrogea Sud
Ionuţ Adrian Stănescu şi Andrei Bruj, pregătire cu echipa de juniori a României

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii