Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiu naţional la Venus Ionel Crînguş - centură neagră 2 Dan, Adrian Roşca - centura neagră 1 Dan în Kempo K-1 (galerie foto)

ro

02 Jul, 2016 00:00 5765 Marime text
Ionel Crînguş, instructorul de la Rebel Fighters Constanţa, a obţinut gradul de 2 Dan în Kempo K-1, primind diploma de la Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, la finele stagiului naţional de Kempo, care s-a desfăşurat la Venus, timp de o săptămână.

„După un stagiu epuizant, dar extraordinar, alături de marea familie Kempo, compusă din oameni deosebiţi, şi după o examinare spartană, pe o vreme însorită, a venit şi distincţia Certificare of Rank - centură neagră 2 Dan, acordată de însuşi Kaicho Amatto Zaharia / President - International Kempo Federation.
Dedic acest grad de centură tuturor elevilor mei ce se pregătesc alături de mine la AS Rebel Fighters. Acest grad este al lor, nu al meu, este pentru viitorul și progresul lor, pentru aprofundarea cât mai corectă și temeinică a tehnicilor multiple din disciplina Kempo. Vremurile mele au apus, viitorul sunt ei, orice distincție și calificare a mea se vor reflecta în viitor în pregătirea lor. Promit să nu mă opresc aici! Respect! Oss!“, a postat pe Facebook Ionel Crînguş.

„Merita să primească centura”

Cu aceeaşi ocazie, luptătorului constănţean Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu”, a devenit posesor de centura neagră 1 Dan în Kempo K-1.
 
„În fiecare an, Amatto Zaharia premiază sportivii cu merite deosebite şi pe cei mai tehnici. De la CS «Bogdan Ciubotariu», Adrian Roşca a primit centură neagră 1 Dan. Adrian este multiplu campion naţional şi reprezintă Kempo în promoţia Superkombat, ceea ce a subliniat şi Amatto Zaharia. Merita să primească centura, după cinci ani de muncă susţinută şi rezultate deosebite. E singurul meu elev cu centură neagră 1 Dan în Kempo K-1. Sunt mândru! Kempo e un stil complex şi trebuie să ştii multe ca să fii recompensat cu centură neagră. Trebuie să stăpâneşti toate tehnicile, de la A la Z. Adrian nu se aştepta şi a fost extrem de emoţionat când a fost chemat în faţa a 200 de luptători, care l-au aplaudat. Unii au 4 Dan sau 5 Dan după 30 de ani de vechime“, a declarat cel care-l pregăteşte pe Adrian Roşca, Samir Regep, fost luptător, posesor de centură neagră (3 Dan în Kempo K-1 și 4 Dan în Kick-Boxing). Acesta a mai spus că, de la CS Bogdan Ciubotariu, alţi patru sportivi (Alexandru Regep, Nicolae Constantin, Alexandru Tanasov şi Ionuţ Neagu) au primit centură galbenă cu trei trese.

Miercuri, se luptă la Ploieşti cu un sportiv din Republica Moldova

Miercuri, Adrian Roşca va efectua un antrenament la Bucureşti alături de componenţii Academiei Superkombat, iar pe 16 iulie, îl va întâlni pe luptătorul din Republica Moldova Sevastian Alexandru, la gala „Blood & Honour“, de la Ploieşti, care începe la ora 20.00 şi va fi transmisă de Digi Sport. De asemenea, Adrian Roşca va evolua din nou la Superkombat, în gala de la Mamaia, care se va disputa pe 30 iulie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii