Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a întâmplat într-un club din Constanţa Directorul adjunct al Direcţiei pentru Sport şi Tineret, încătuşat de o poliţistă (galerie foto)

ro

07 Nov, 2012 02:52 4266 Marime text

vampir6.jpgEchipa DJST Constanţa a petrecut de minune de Halloween, costumându-se extrem de original

Cei de la Direcţia pentru Sport şi Tineret Constanţa ştiu să se şi distreze. Timp de cinci ore, în seara de Halloween, au intrat în pielea altor personaje, marcând cum se cuvine sărbătoarea de origine celtică. Maestru de ceremonii a fost directorul adjunct al DJST, Mihai Orzan, care a făcut convocările, iar la apelul său au răspuns prezent zece colegi.

„Nu ne mai strânsesem de mult şi am considerat sărbătoarea de Halloween prilejul potrivit să fim împreună şi să ne simţim bine. Ne-am distrat excelent. Clubul unde am petrecut noi s-a umplut, iar cam jumătate dintre cei prezenţi erau costumaţi. Chiar şi fetele de la bar au fost îmbrăcate pe potriva evenimentului", a povestit Mişu, care, de Halloween, a fost vampir, aranjându-şi o freză pe măsură, cu ţepi, şi vopsindu-se în jurul ochilor. „Eu am fost echipat mai simplu. Am vrut să fiu un gen de vampir, însă nu mi-am pus şi dinţi. Am adus mai mult cu Marylin Manson. Fetele au avut însă costumaţii mai speciale", a mai spus Mihai.

Antrenoarea de atletism şi secretarul general al Federaţiei Române de Oină Eveline Lisenco (partenera de viaţă a lui Mihai Orzan) şi Georgiana Drăgoi (secretara Direcţiei) au fost vrăjitoare, Doina Muşat (şef compartiment Resurse Umane) a ales un costum de poliţistă, Mariana Tudora (consilier sport) a întruchipat un pirat, iar Simona Gherman (referent Resurse Umane) a fost elevă de liceu. Viorel Popescu, de la compartimentul Tineret, a purtat un costum de karate. „Nu te-ai simţit bine? N-ai schiţat niciun zâmbet în nicio poză!", a fost întrebată pe Facebook Eveline de către Carmen Mitrea. „Chiar foarte bine, dar eram vrăjitoarea rea", a răspuns Eve.

De la petrecere nu au lipsit nici Daniela Gurgu (contabil), Cristina Scântee (inginer), Sorin Buşu (cel care a condus temporar Direcţia, ca director executiv adjunct, după ieşirea la pensie a Elenei Frîncu) sau Emiran Reşit (consilier sport). Sorin şi Emiran nu s-au costumat însă în mod special. Doina Muşat a intrat cel mai bine în pielea personajului pe care şi l-a ales, astfel că i-a pus cătuşele lui Mihai Orzan şi l-a imobilizat de un gărduleţ de fier. În club nu a ajuns însă şi directorul DJST, Claudiu Daniel Teliceanu, care, în aceeaşi zi, a trebuit să meargă la Bucureşti şi s-a întors acasă pe seară. „Lui Claudiu i-a părut rău apoi că nu a fost şi el, când a auzit ce frumos a ieşit", a mai spus Mişu Orzan. La petrecerea de Halloween a făcut senzaţie un tip care, costumat, semăna izbitor cu căpitanul Jack Sparrow din „Piraţii din Caraibe", întruchipat în film de Johnny Depp.

Maestru pe pârtia de schi

În vârstă de 36 de ani, Mihai Orzan a fost numit director adjunct al DJST Constanţa în această vară, după ce anterior ocupase funcţia de consilier sport. Fost atlet la Clubul Sportiv Farul, Mihai a concurat în special la 400 m şi la ştafete (4X100 m, 4X400 m), probe în care a cucerit mai mult de 20 de medalii de aur la Campionatele Naţionale şi Balcanice. De asemenea, a reprezentat România la Cupa Europei. La DJST activează de 12 ani. În afara atletismului, are ca pasiune schiul, fiind un maestru al pârtiei. Nu de puţine ori a schiat alături de medaliatul olimpic la nataţie Răzvan Florea. „Suntem cam la acelaşi nivel. Ne putem da drumul pe orice pârtie. Îmi aduc aminte de un week-end la munte, unde am schiat la cota 2000, la Sinaia. Eram aproape singuri pe zăpadă", a povestit Mişu.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii