Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştilor de la Farul li s-au scurs şi acum ochii după medalii

ro

08 Oct, 2012 01:00 1626 Marime text
rugby_1.jpgPentru al doilea an consecutiv, echipa de rugby Farul Constanţa a pierdut finala mică a SuperLigii Naţionale, ratând medaliile de bronz. Dacă în ediţia trecută „marinarii" au fost învinşi de RCM Timişoara (15-11), acum ei au pierdut în faţa Stelei Bucureşti, ieri, scorul fiind 36-20. După o primă repriză bună, constănţenii au oferit o replică mult mai slabă după pauză.

Altfel, nouă rugbyşti constănţeni au fost incluşi în lotul naţional Under-17 al României, în urma acţiunii de selecţie care a avut loc la Bucureşti. Din cei 150 de participanţi, au fost opriţi 50, care vor fi antrenaţi de un colectiv format din trei tehnicieni, printre care şi constănţeanul Adrian Pllotschi.

rugby_2.jpg
Cei nouă selecţionaţi sunt: unul de la LPS Constanţa - Cristian Strătilă (stâlp) şi opt de la CFR Constanţa - Paul Stoica (linia a II-a), Andrei Ojică (linia a III-a), Alexandru Cozma (nr. 8), Sebastian Agapie (nr. 9), Ionel Melinte (nr. 10), Vlăduţ Popa (12/13), Cătălin Vasiliu (11/14) şi Claudiu Trandafir (15).
În cadrul acţiunii de selecţie, reprezentativa Dobrogei, care a fost condusă de antrenorii Cristi Cojocaru şi Nicolae Mocanu, a ocupat locul patru.

Sursa foto: steauarugby.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii