Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la CS Năvodari debutează în turneul locurilor 1-4 al Diviziei Naționale de seniori

ro

31 Oct, 2020 00:00 3174 Marime text
  • Meciul CSM Galați - CS Năvodari se dispută sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 11.00.
 
Echipa de rugby CS Năvodari, campioana Diviziei Naționale de seniori în sezonul 2018/2019, susține sâmbătă, 31 octombrie, primul meci din dubla cu CSM Galați din semifinalele competiției.
 
Meciul se joacă la Galați, de la ora 11.00. În turul campionatului, CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) s-a clasat pe locul trei, în timp ce echipa gălățeană a fost a doua. A doua partidă dintre Năvodari și Galați din turneul 1-4 al DNS a fost programată pe 7 noiembrie, la Năvodari. Cealaltă întâlnire de sâmbătă din semifinale este Știința Petroșani (locul 1 în tur) - RC Bârlad (locul 4), cu returul la Bârlad. Câștigătoarele din dubla manșă vor juca apoi finala campionatului, pe 14 și 21 noiembrie (tur - retur).   
 
Clasamentul turului a fost: 1. Știința Petroșani, 2. CSM Galați, 3. CS Năvodari, 4. RC Bârlad, 5. Grivița București, 6. CSU Arad, 7. Bucovina Suceava, 8. RC Gura Humorului. Pandemia de coronavirus a dus la o altă desfășurare în continuare a campionatului, întrecerea urmând a se finaliza ținându-se cont de acest clasament. În acest sens, echipele au fost împărțite în turneul locurilor 1-4, respectiv 5-8. 
 
Sursa foto: CS Năvodari

Citește și:

Rugby CS Năvodari - CSM Galați, în semifinalele Diviziei Naționale de seniori

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii