Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Tomitanii Constanța reclamă arbitrajul de la meciul pierdut cu Gloria Buzău

ro

20 Oct, 2018 16:08 3121 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța a pierdut cu 6-20 (6-17) meciul jucat astăzi în deplasare cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a șaptea a SuperLigii.

Punctele echipei oaspete au fost reușite din două lovituri de pedeapsă de Victor Dumitru.

La final, Cristian Cojocaru, președintele clubului Tomitanii, a contestat arbitrajul de la această partidă.

Am condus cu 3-0 si am dominat clar pe pachetul de înaintare, dar ni s-a refuzat eseul de penalizare. Am stat minute întregi în proximitatea terenului de țintă advers. În plus, avem jucători accidentati serios. Damian Buffard va sta cel puțin trei luni, după o fractură de gradul 3 la claviculă, va trebui operat. Sesizăm Colegiul de arbitri pentru acest arbitraj. Este pentru prima data cand clubul nostru reclamă o manieră de arbitraj, dar suntem nevoiți, nu se poate asa ceva, a declarat Cristian Cojocaru.

Astăzi, în etapa a şaptea s-au mai jucat Dinamo Bucureşti - CSM Ştiinţa Baia Mare 17-53 şi CSA Steaua - CSM Bucureşti 13-20, ultima partidă a rundei, Timişoara Saracens - U Cluj, fiind programată pe 5 decembrie, de la ora 11.00.

Clasament: 1. CSA Steaua - 29p, 2. CSM Bucureşti - 24p, 3. Baia Mare - 22p, 4. Timişoara - 19p, 5. Buzău - 13p, 6. Cluj - 7p, 7. Tomitanii - 5p, 8. Dinamo - 3p.

În ultimul meci pe care-l va susţine în tur, echipa de pe litoral se va duela în deplasare cu Timişoara Saracens, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00, confruntarea contând pentru runda a şasea.

Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii